שאלה לגבי הספריי stud100

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/03/2016 | 16:58 | מאת: Kliper20

רכשתי את הספריי stud 100 ספריי מאלחש שמעכב פליטה אצל גברים,רציתי לדעת לפני השימוש,האם זה תקין לתת לאישה שאיתי לרדת לי שהחומר מרוסס על האיבר מין שלי? האם זה לא מסוכן כי אני בטוח שהמשחק המקדים יכלול מין אוראלי,ואני לא רוצה לגמור מהר אז אני ארסס לפני הפגישה.

במידה ואיבר המין שלך יהיה עם חומר מאלחש, יש סיכוי כאשר בת הזוג תבצע מין אורלי זה יגרום לה לאלחש את התחושה בשפתיים שלה ואולי הם יירדמו קלות.

24/03/2016 | 15:28 | מאת: Kliper20

וחוץ מתגובה כזאת לשפתיים שלה,אין שום סיכון לבת הזוג?

מנהל פורום סקסולוגיה