בעיית ריחוק מהבעל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/03/2016 | 14:22 | מאת: אוד

שלום. אני נשואה בת 35 2. יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי ואני לא מסוגלת לשתף את בעלי. גיליתי שהוא בלילות בדרך כלל מצלם את עצמו בסגנון סרטי פורנו וזה פשוט מגעיל אותי! זה ממש דוחה ומרחיק אותי ממנו לא רק ביחסים הזוגיים אלא גם המיניים. כי בראש שלי זה נתפס כמעשה סוטה וזה ממש מרתיע אותי. הוא לא מבין את הקרירות שלי אליו ואני לא יודעת מה להגיד לו. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.

סרטי פורנו הם מגוונים. האם את מתכוונת שבעלך מצלם את עצמו מאונן מול המצלמה? אם כן אז אין דרך טובה יותר מדרך דיבור ישיר על העניין. אפשר להתחיל בשיחה שאת יודעת שהוא צופה בפורנו, ואולי לשאול מה מגרה אותו שם? דרך זה אולי הוא גם יספר לך מה שהוא עושה. אפשרות נוספת היא לדבר על זה שאת פגועה כי את יודעת שהוא צופה בפורנו, ואולי אז יגיע ממנו הסיפור שהוא מצלם את עצמו. אין צורך לאמת אותו עם העובדה שהוא מצלם את עצמו. זה לא יתרום ליחסים בכלל.

מנהל פורום סקסולוגיה