שאלה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/03/2016 | 19:40 | מאת: שהם

אני בן 22 ויש ימים שיוצא לי לאונן 3-4 פעמים ביום.. האם זה תקין שמידי פעם הזקפה לא ממש איכותית? מכיוון שהאיבר עייף בגלל פעמים רבות מדי? האם אני אגמל מאוננות לפעם ביומיים שלושה הסיכויים להשיג זקפה מלאה ואיכותית גבוהים יותר?

אוננות יותר מפעם ביום היא בעייתית. אוננות של 3-4 ביום מצריך לשאול שאלות על מצבי המתח שאתה נימצא בהם. יתכן וכל אלה גם המתח שאולי אתה נמצא בו וגם מספר הפעמים שאתה מאונן שגורם לבעיות בזקפה.

מנהל פורום סקסולוגיה