מבקש לשאול שאלה בנושא בעיות זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/02/2016 | 08:47 | מאת: אנונימי

שלום רב, בן 45 נשוי עם ילדים בריא לחלוטין. בעת הגעה לאקט עצמו אני לא מצליח להגיע לזקפה, סובל מזה בשנה האחרונה און אנד אוף זה כל הזמן נמצא אצלי במחשבה ומטריד. פעם זה בסדר ופעם לא הולך. רציתי לשאול האם מומלץ לקחת לויטרה לתקופה זו?הבנתי שזה דווקא כדור עם מעט מאוד תופעות לווי והוא משפיע על איבר המין ולא על כל הגוף בהרחבת כלי הדם האם כך ? האם זו לא גישה מוטעת היות ונתרגל לכדור ? או שזה יכול לעזור? אשמח לחוות דעתך.

כדורים לזקפה חשוב לדעת, הם כדורי בליעה, כל כדור שבולעים אותו נכנס למערכת הדם שלנו. ציינת כי אתה בחור בריא, האם זה אומר שעשית בדיקות דם גם לאחרונה שהתחילה הבעיה? אם לא מומלץ מאוד. במידה והכול סדר, כנראה שיש סיבות אחרות שהן יותר נפשיות/ פסיכולוגיות שגורמות להפרעות בזיקפה. הכדורים שמטפלים בבעיות הזיקפה הם פחות או יותר עובדים על אותו עיקרון, הם לא יעבדו עם יש בעיה פסיכולוגית. לכן כדי להעמיק את נושא הבדיקות, ואחרי שנטרלת את בעיות הבריאות, אפשר לפנות לאיש מקצוע בתחום הפסיכולוגי/מיני, כדי להבין למה זה קורה. ואם אתה גר במרכז הארץ אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה