שאלה שמציקה לגבי חשק מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/02/2016 | 13:29 | מאת: שירה

שלום רב, אני בת 50 וחווה חשק מיני ירוד. האם יש לבעיה תשובה אמיתית? (הורמונים אסורים עלי). האם נגזר עלינו הנשים לחיות עם חשק מיני ירוד החל משלהי שנות הארבעים? אשמח מאוד לעצותייך. תודה.

חשק מיני לנשים אחרי גיל 50 הוא בעייתי ההורמונים שהיו אחראיים על החשק הולכים ומדלדלים בשלב הזה. נכון שניתן לטפל בחשק מיני באמצעות הורמונים אבל לא רק. חשק מיני של נשים בנוי גם מחוות האינטימיות עם בן הזוג, חשוב מאוד גם המשחק המקדים שיצור את האינטימיות ואז החשק יגיע.

מנהל פורום סקסולוגיה