בעיות זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/01/2016 | 21:28 | מאת: אסי

משהו מוזר שאני מאוננן על סרטני פורנו ,עומד לי שאני שוכב על מיטה או יושב וזקיפה שלי חזקה ,אבל שאני שניה עומד פתאום הזקפה יורדת לאט לאט למרות שאני מצליח לאוננן בעמידה ,וגם יש לי עוד בעיה תמונות של נשים עושים לי את זה הרבה יותר מסרטי פורנו בגלל הדמיון מה זה אומר .

איך שאתה גורם לעצמך להתעורר מינית אין בעיה. לגבי הרגלי האוננות שלך יש מקום לחקור אותם יותר לעומק על מנת להבין יותר מה קורה שם.

17/01/2016 | 10:15 | מאת: אסי

קל לי יותר לאוננן שאני יושב או שוכב על מיטה ונגיד שאני מאוננן ובאמצע אני עומד הזקפה שלי יורדת לאט וגם קשה לי לקיים יחס מין בעמידה ואני אוהב יותר לעשות דוגי סטייל עם חברה שלי ,ובזמן האחרון היא רוצה שאני יעשה איתה יחס מין בעמידה ולא נראה לי שאני אצלח .

מנהל פורום סקסולוגיה