נטייה מינית הומוסקסואלית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/09/2013 | 21:03 | מאת: י'

שלום וברכה, אני בן 22 ,מגיע ממשפחה דתית, ונמשך לגברים מאז היותי נער ועד היום. אני אמנם נהנה לראות נשים יפות, אך לא מרגיש משיכה מינית לגוף שלהן. למעשה, אני לא חושב שהיתה לי משיכה מינית לנשים אי-פעם. מעולם לא היתה לי חברה. כשאני מאונן, אני מתגרה רק ממחשבות על גברים. אף אחד לא יודע על היותי הומו, אני לא אעז לספר לאף אחד, וגם אין לי כוונה לממש את הנטיות ההפוכות שלי. הבעיה שההורים שלי שואלים אותי כל הזמן על הכרת בחורות, ועל חתונה עתידית, וזה גורם לי לחיות בשקר תמידי. אני חושש שיום יבוא והם יגיעו בעצמם למסקנה שאני הומו. זה מביא אותי לידי כמה שאלות שמסקרנות אותי כבר זמן מה: 1) האם יש סיכוי שהנטיה המינית שלי עוד תשתנה בעתיד ? 2) האם זה אפשרי להתאהב במישהי ללא משיכה מינית, לחיות בזוגיות מוצלחת ולהקים משפחה? 3) האם יש טיפול כלשהו, שיכול לשנות את הנטיה המינית שלי, ולגרום לי להמשך לנשים? אני מרגיש כל כך מתוסכל, בודד, ולא יודע מה לעשות עם החיים שלי. אודה לך אם תוכל לענות לשאלותיי.

09/09/2013 | 13:55 | מאת: ד"ר אילן בירן

אתה מדבר ממקום תיאורטי גרידא ולכן הדבר הנכון הוא לנסות, רצוי בטיפול המשלב גם בת זוג חלופית (סרוגייט). אם תגלה שלא מתאים לך לבנות קשר עם אשה תצטרך להחליט אם לנסות קשר עם גבר. בהצלחה!

11/09/2013 | 10:37 | מאת: עמית

אני גם הומו ולא נמשך לנשים לצערי.. זה הנטייה שלנו ככה נולדנו ואין לנו מה לעשות נגד זה. צריכים לקבל את מי שאנחנו כמו שאנחנו אני יכול להבין את המצוקה שלך גם אני היתי שם ולפעמים עדין באותה מידה בשאלות שלך.. מתוק אנחנו תמיד נשאר כאלה. ובאמת . תקבל את מ י שאתה זה הדבר הראשון להצליח

11/10/2013 | 07:17 | מאת: הכומר

עומק נפשי גדול וחברות גדולה שגם מעפילה על הנטיה המינית. אנחנו נולדים דו מיניים. במקרה כזה החלק המיני שהוא מאוד חשוב בקשר יכול להיות פחות קריטי. ואם אתה רוצה משפחה המאמץ שווה.

מנהל פורום סקסולוגיה