שפיכה מוקדמת
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
הבעיה צצה רק בשנים האחרונות עם אישתי ולא היתה קיימת בעבר מדובר בשניות ספורות וחשבתי שאולי זה קשור לתדירות נמוכה מאוד של יחסים וכן לעובדה שאישתי משעממת כמעט כמו קורת ביניין במין ואני לא מצליח לשנות זאת ואולי זה קשור לגודל האיבר (קטן : 13 סמ') שגם לזה יש פטרונות בימינו. המצב ביננו הפך לבילטי נסבל במין וכבר אין לי רצון אליה ונראה לי שכבר הרב זמן לה אין רצון אלי בכלל ואני אובד עצות ! אשמח לכל עצה או הכוונה תודה מראש .
ראיתי את תגובותיך לגבי בעיה זו והגבת שצריך לטפל ע"י לימוד שליטה בנושא ואף הצגת קישור אך הקישור לא נפתח וגם אם זה הפטרון בבעיתי הספציפית איפה ניתן לקבל את המידע שוב תודה מראש.
http://www.sexuality.co.il/%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa/#more-239
אתה מתאר יחסי מין גרועים לזוגתך ולך גם יחד. השפיכה המהירה הופיעה לדבריך רק בשנים האחרונות ומכאן ניתן לשער שהיא תולדה של המתח בו אתה שרוי ביחסי מין נדירים ולא מספקים. לכן איני ממליץ שתפנה קודם לטיפול בשפיכה המהירה אלא שתנסו - אשתך ואתה - לשקם את חיי המין שלכם בטיפול זוגי-מיני. במהלך טיפול זה תוכלו גם לשפר את שליטתך בעיתוי השפיכה.