בעיית זיקפה ממושכת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/12/2011 | 00:16 | מאת: אריק

שלום רב. שמי אריק, סטודנט בן 25. עד היום מעולם לא היו לי בעיות כלשהן "במיטה". ההיפך הוא הנכון- היה לי תפקוד מעולה ובאופן יחסי, אני בעל ניסיון מיני רב. בשבועיים האחרונים אני יוצא עם מישהי, ולראשונה אני נתקל בבעיות: בעיקר בעיקר-לא מצליח לשמור על זיקפה לאורך זמן, אך גם שפיכה מוקדמת. זה הגיע אליי כרגעם ביום בהיר, ואין לי מושג מאיפה זה בא. אני בחור צעיר, לא מעשן ולא שותה כשכוחי במותניי. מה לעשות? האם מדובר במשו זמני וחולף? או שיש צורך בטיפול? תודה רבה ושבוע טוב.

לקריאה נוספת והעמקה
18/12/2011 | 15:25 | מאת: ד"ר אילן בירן

כנראה שיש משהו בזוגיות החדשה שמלחיץ אותך ובגללו אתה מפתח קשיי זיקפה ובצדם שפיכה מוקדמת. זה קורה פעמים רבות לגברים שמזהים בקשר החדש פוטנציאל חתונתי.. נסה לשתף את בת זוגך בחששותיך ושניכם תתמקדו בכל המגעים והגירויים שאינם מחייבים חדירת פין לפות. כך תתאושש הזיקפה במהרה ואם לא - מוטב שתתייעץ עם סקסולוג כמוני. בהצלחה!

19/12/2011 | 02:42 | מאת: אריק

ראשית, תודה רבה על התגובה האדיבה. אני חושב שאתה בהחלט צודק.. הבחורה מאוד מאוד מלחיצה אותי, הן בזה שהיא מבקשת תחילה להיכנס ללא קונדום (לא בא בחשבון!) והן בזה שהיא לא מרפה ממני לרגע באקט עצמו וזה בלתי אפשרי לקיים ככה יחסים.. מה גם שלא ייתכן שרק עד לפני חודשיים, שהייתי בקשר רציני עם חברה, הרגשתי כמעט "כל-יכול" ביחסי המין.. מודה לך שוב על ההתייחסות :) שבוע טוב:-)

מנהל פורום סקסולוגיה