אוננות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/12/2000 | 23:50 | מאת: עומרי

אני בן כמעט 15. יש לי שני חברים ממש קרובים, ואנחנו מספרים הכל אחד לשני.כל החברים שלי כבר מאוננים (הם מגילים 13 וחצי ועד 15 וחצי). יש לי זיקפות הרבה פעמים ביום. כשאני משפשף את איבר מיני (כ - 5 - 7 דקות), אני לא מרגיש שום רגש של הנאה, חוץ מזה כשאני מחכך את איבר מיני במיטה. לא חוויתי אף פעם את רגשי ההנאה של גמירה כי אף פעם לא גמרתי. רציתי לדעת, בבקשה, האם זה נורמלי שמישהו בגיל שלי עדיין לא אונן בצורה מלאה והגיע לגמירה, עם כל ההשלכות של ההנאה ואחרות אם יש כאלו עוד. לא עברתי שום ניתוחים בחיי, אני בריא וכל משפחתי בריאה. אודה לכם מאוד אם תשיבו לשאלתי. אני קצת מתוסכל ממצבי. בתודה מראש !! עומרי

29/12/2000 | 01:50 | מאת: אחת

אל תהיה מתוסכל, אתה עוד צעיר, יכול להיות גם שאצל החברים שלך זה כך אבל הם מספרים לך גוזמאות, אל תעשה שום דבר בכוח, עם הזמן הדברים יסתדרו.

07/01/2001 | 20:24 | מאת: שרון

עומרי יקר! אתה עוד בתול!.. חכה לדבר האמיתי ואל תדאג : הכל יהיה מדהים והאוננות לא תדריד אותך יותר! מבטיחה(!) שרון.

מנהל פורום סקסולוגיה