אורגזמה נשית
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
בן הזוג שלי ואני ניסינו המון תנוחות בסקס והשתמשנו גם בטבעת רטט,עשינו מין אוראלי.ההנאה גדולה לשנינו. הוא כמובן מגיע לפורקן ואני לא . מה הדרך הטובה ביותר להגיע לאורגזמה ? יכול להיות שמין אנאלי יעזור להגיע למטרה? אני נוטלת גלולות של מרסילון מזה 3 חודשים,האם ניתן לסמוך עליהן לגמרי?[ אני כעת נוטלת גם ויטמינים ותוסף ברזל.] שנינו בני 18. תודה מראש !
האם באוננות מגיעה לסיפוק? כדאי לכם לרכז יותר זמן במשחק המקדים בלענג אותך ופחות בבנזוגך כך שתגיעו לחדירה לא בנקודה הכי מגורה שלו
אז אונני בחברת בן זוגך, למדי אותו לגרות אותך בדומה לאוננות שלך ובהמשך לימדו לשלב את הגירויים האלה גם במצבי חדירה. אם אינך גומרת גם באוננות - מוטב שתלמדי לאונן ולגמור בהנחיית סקסולוג כמוני. בקשר למין אנאלי: איני מתלהב מכך בגלל שפי הטבעת לא נועד לחדירה והסיכון הרפואי יותר גדול מהחדירה לנרתיק. אין גם סיבה שדווקא כך תצליחי לגמור. ואחרון: בזמן ההתעלסות התמקדי בהנאת כל רגע ואל תתאמצי לגמור! בהצלחה!