גמילה מאוננות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/05/2011 | 12:49 | מאת: ציקי

אני גבר בן30 גמרתי מערכת יחסים לפני שנתיים ומאז לא שכבתי אם בחורה ואני רק מספק את עצמי באוננות על ידי צפייה בפורנו או קריאה בכתבות על סקס וזה מגרה אותי איך אני נגמל מזה זה מאוד מאוד מפריעה לי עד שאני ימצא בת זוג אני רוצה פיתרון זמני אם יש דבר כזה ולא משהו לא בריא תודה למי שיכול לעזור לי

15/05/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר אילן בירן

קרא את http://www.sexuality.co.il/article.php?id=6 ותבין שאין רע באוננות שאינה הופכת להתמכרות ואינה מחליפה קשרים זוגיים-מיניים. שנתיים ללא קשר מעידים אולי על בעייה ואם זה נכון - מוטב שתתייעץ עם פסיכוסקסולוג כמוני. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה