יובש על איבר המין
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
לאחרונה אני מבחין ביובש מסוים על איבר המין שלי, לא מדובר על כל האיבר אלא רק על חלק קטן. בסונף, יש כמה נקודות אדמומיות שהבחנתי. התופעה הזאת באה והולכת. ישנם ימים שאני בכלל לא סובל מיובש או מהנקודות האדומות האלו, וישנם ימים בהם זה שוב קורה. אני במערכת יחסים רצינית ומקיים יחסי מין על בסיס קבוע. ברצוני לקבל ייעוץ לגבי המצב. תודה רבה.
השאלה היא האם אתה וחברה שלך מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, יחסית? משהו כמו יותר משלוש פעמים ביום? אם כן, אז ייתכן שמרוב יחסי מין, האיבר מתייבש ומתעייף. ככה היה עם החבר שלי והפחתנו את תדירות יחסי המין, כדי שהדבר לא יחזור על עצמו וזה עזר והיובש באיבר מינו נעלם. אם לא זאת הבעיה אצלכם, אז כדאי שתפנה לרופא אורולוג, או לרופא עור כלשהו.
אם מקור הגירוי בעור בחיכוך - אולי סיכה נדיבה בג'ל על בסיס מים תעזור. אם הגירוי ממשיך למרות הסיכה - כדאי שתתייעץ עם רופא המשפחה או אורולוג.