גמילה ממין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/02/2010 | 19:53 | מאת: שמוליק

שלום ד"ר.ם מאז גיל ההתבגרות יש לי רצון למין באופן חזק, במשך תקופה ארוכה לא קיימתי יחסי מין ולאחרונה אני מרגיש שאני לא מסוגל יותר , לצערי אישתי לא בעיניין ואני לא רוצה לבגוד בה. האם יש איזה דרך לעבור טיפול לגמילה ממין כדי שאני לא יחשוב על זה יותר?

19/02/2010 | 18:38 | מאת: ד"ר אילן בירן

כאשר היצר המיני תקין - אי אפשר ומאד לא נבון לדכאו. הדרך היחידה היא דיכוי הורמונלי של היצר ובה נוקטים רק עם עברייני מין קשים ובד"כ ללא הצלחה. רק אם אתה סובל מהתמכרות למין - מה שלא השתמע מדבריך - תוכל לפנות לתיקון המצב בדרך של 'גמילה' פסיכוסקסואלית. אם הנושא כה מטריד אותך וגם עלול לפגוע בזוגיות שלך - מוטב שתתייעץ בהקדם עם סקסולוג התנהגותי כמוני ותלמד כיצד לשפר את איכות חייך. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה