אני מופרע לגמרי?
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בן 44. בכל קשר מיני ובעיקר בפעם ראשונה עם מישהי, אני מרגיש מושפל כאילו היא צוחקת עלי בגלל שהיא "ראתה לי את הבולבול...". אני גם מעדיף שהיא תעשה לי ביד ללא חדירה. אולי תסביר לי בכמה מילים אין בחורה יכולה לכבד גבר אחרי שהיא שיחקה באברי המין שלו?
שכחתי לציין שלפי מה שאני מרגיש מה שמגרה את האשה זה רק הצחוק הזה שלה, "הדה הומניזציה שלי". אני לא מצליח להבין איזה אלמנט אחר מגרה אותה. אז מה בעצם מגרה אותה לפי דעתך?
כמובן שברמה של פורום באינטרנט ועל סמך מעט הדברים שכתבת איני יכול להתייחס לשאלתך האם "אני מופרע לגמרי?"! התרשמתי שהתייעצות עם פסיכוסקסולוג כמוני יכולה להועיל לך ולכן זאת עצתי שתפנה. בהצלחה!
תודה. אבל במקביל ציפיתי אם אפשר לצרף כאן תאור מסוים של הרגשות של אשה נורמלית. אולי אחת מהקוראות רוצות לתאר את זאת.