גמילה מאוננות בלתי אפשרית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/09/2009 | 08:21 | מאת: מיואש

אני רוצה לשתף אותך בבעיה קשה שאני נתון בה, אני כבר מעל 10 שנים מאונן בין 3-4 פעמים ביום,סובל מנשירת שיער ,אקנה בגב ועייפות... אני חקרתי וקראתי לא מעט דרך גוגל וראיתי כי ישנו קשר גבוה בין התופעות האלה שאני סובל מהם לאוננות,האם ידוע לך על כך שהם אכן נגרמים מאוננות בין היתר?אולי כי האוננות מציפה את הגוף בהורמונים ? כמו כן ניסיתי להגמל יומיים לאחר 10 שנים שלא ניסיתי להגמל מכך ,הרגשתי הרבה יותר אנרגטי וחיוני לגבי האקנה והנשירת שיער קשה לראות בזמן כה קצר שינוי,אך אני ממש מרגיש זקוק לאוננות וקשה לי להפסיק עם זה לגמרי,היום שאוננתי לאחר יומיים ההנאה היתה כה רבה שאיני יכול לתאר זאת... האם אכן הגמילה מאוננות תציל אותי מכל התסמינים הנוראיים?האם יש אפשרות להגמל מאוננות?קשה לי כ"כ להגמל מזה אבל רק ראיתי שלא אוננתי כמה ימים את השינוי הרבה וההנאה היתה כפולה מיום רגיל שאני חווה 3-4 אורגזמות ביום..מה לדעתך הפתרון לבעיה שלי?

29/09/2009 | 22:56 | מאת: ד"ר אילן בירן

חוששני שפיתחת התמכרות קשה לאוננות שגם פוגעת כנראה ביכולתך לבנות קשר זוגי ולקיים יחסי מין בזוגיות. קשה להניח שאוננות, גם אם מופרזת, מפילה עליך עייפות גופנית ובטוח שאינה קשורה לנשירת שיער ולאקנה! עצתי לך לפנות בהקדם לסקסולוג מקצועי כמוני שיעזור לך להגמל מהאוננות המופרזת ולפתח קשרים זוגיים עם יחסי מין בהם.

מנהל פורום סקסולוגיה