אי הנאה בסקס!!!

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/09/2009 | 22:20 | מאת: ננה

היי, אני בת 21! יש לי חבר כבר קרוב לשנתיים. הוא הראשון שלי! אנחנו7 מקיימים יחסים מזה כשנה! אני אוהבת אותו מאוד!!! הבעיה היא שקשה להודות אבל אני ממש לא נהנית כשאנחנו מקיימים יחסים! הסקס לרוב קצר, ולפעמים כשזה ארוך זה כבר מעיק לי, חוצמזה בכל חדירה זה כואב לי (חשבתי שזה אמור לעבור מתישהוא) אני מרגישה שהוא לא מפרגן לי בכל מה שקשור לזה, (למשל כשאני מנסה להיות מעליו דבר ראשון אני לא מרגישה כלום דבר שני הוא אומר לי לא ככה תעשי ככה וכו') בגלל כל זה לפעמים אני לא נמשכת אליו וגם חושבת מסתכלת על אחרים! אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת אותו אני לא רואה את חיי בלעדיו אבל כל הנ"ל גורם לי לתהות.. אני חייבת עזרה! אני אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי!

לקריאה נוספת והעמקה
18/09/2009 | 10:57 | מאת: ד"ר אילן בירן

הדרך היחידה לשיפור היא תקשורת כנה ופתוחה: חשוב שתלמדי את בן זוגך איך ואיפה את נהנית מגירוי מיני כמו כשאת מאוננת. באותה דרך ילמד הוא אותך מה ואיך מגרה אותו וכך תבנו לעצמכם חיי מין טובים ומספקים לשניכם. אם תתקשו לעשות זאת בכוחות עצמכם - כדאי מאד שתתייעצו עם סקסולוג כמוני. בהצלחה ושנה טובה!

03/02/2010 | 13:03 | מאת: יסמין

אני בת 21. אני וחבר שלי עושים את הכול כדי שנהנה ואני עדיין לא נהנית ולא יודעת מה הסבה אני נהנת מזה שחבר שלי נהנה,התחלנו לקיים יסין מין לא מזמן והבעיה היא שאני לא נהנית מזה בכלל וחבר שלי גומר תוך מספר דקות ואין לי מושג למה עם תוכל לעזור לי אשמח מאוד ד'ר

מנהל פורום סקסולוגיה