צריכה עזרה
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, אני וחברי ביחד 10 חודשים, והתחלנו לשכב לפני חמישה חודשים. תמיד היו לי כאבים חזקים בדקות הראשונות של המין, כאבים שבתחילה נמשכו גם כמה ימים. לפני שבוע שכבנו, אחרי 10 ימים שלא שכבנו, וכאב לי מאוד, הרבה יותר מפעם, כמעט כל הזמן. מאז ועד היום כואב לי (משתפר לאט לאט), מגרד ויש לי הפרשות מרובות (אך תקינות). זה אף פעם לא קרה לי וזה מטריד אותי מאוד. מה גרם ל? למה מגרד וממה נובעות ההפרשות המרובות?
כדאי שתבררי בבדיקה גניקולוגית האם מקור הכאבים הוא גופני ותטפלי בהתאם. אם אין ממצא גופני - יתכן שאת סובלת מ'וגיניסמוס' שהוא כיווץ בלתי רצוני של הנרתיק וכתוצאה כאבים בחדירה. כדאי שתבררי זאת בבדיקה פסיכוסקסואלית ותלמדי שם להרפות את הנרתיק לקראת החדירה. כדאי שתקראי את http://www.sexuality.co.il/qa_answers.php?id=15 . בהצלחה!
כבר נבדקתי לפני כמה חודשים, והכל נמצא תקין. השאלה היא כרגע מה גורם לגירוד ולהפרשות מרובות לאחר קיום יחסי מין.. עם הכאבים אני כבר לומדת איכשהו להסתדר.