התנהגות מינית מוגזמת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/11/2008 | 14:52 | מאת: יעל

שלום רב יוצאת עם בחור בן 35, יש לנו סקס טוב אך אחרי לילה של סקס הוא יכול לקום בבוקר וראות פורנו במחשב, בנוסף מאוד מתעקש למין אנאלי.. יש לו סטיות נוספות כמו לגעת בכפות רגליים. חברתו הקודמת אף השתינה עליו וזה מגרה אותו. האם זה יכול להעיד על סטיות נוספות? קצת חוששת כיוון שאני חיה על ילדה בבית? בנוסף האם זה באמת מוגזם?

23/11/2008 | 08:08 | מאת: רוני

יש כלל ברור במין הכל מקובל, אין נורמלי ולא נורמלי, חשוב שיהיה התאמה הסכמה והנאה של שני בני הזוג. במידה ואין אז חובה לעצור.........

23/11/2008 | 11:42 | מאת: ד"ר אילן בירן

1. מסכים עם רוני: לכי בכיף עם מה שנעים לך ומגרה אותך וסרבי לכל דבר אחר. 2. בקשר למין אנאלי: כדאי שתקראי את http://www.sexuality.co.il/article.php?id=14 3. התנהגות מינית מוכרת כסוטה כשהיא מחליפה לגמרי משגל 'רגיל', כשהיא מתרחבת כל העת וכשהצורך/דחף מתעצם. במקרה כזה כדאי להתייעץ עם פסיכוסקסולוג המתמחה בפאראפיליות ("סטיות מיניות"). בהצלחה!

01/12/2008 | 15:57 | מאת: doc simon

yes its dangerous, take his stuf AND throw him out of your life!!!!!!!!

06/02/2009 | 00:51 | מאת: אסי

לדעתי את צריכה לברך על כך שלחבריך יש מגוון דרכים ורעיונות ויש נשים רבות שהמין אצלהם משעמם אז תתני לו להגשים את הפנטזיות המניות שלו וזו לך ההזדמנות לממש גם את הפנתזיות החבויות שלך

25/12/2011 | 18:37 | מאת: הדס

רציתי לדעת אם זה נורמלי להיות נשואה,ולרצות ולחפש יגוש מיני וסקס עם עוד פרטנרים..אני כמובן לא נזהרת,ולא נעים לי לבקש מהפרטנר להביא קונדום..ואי מסוגלת להיות עם 3-4 פרטנרים שונים בשבוע..לא יודעת מה חסר לי שאני מתקשה להפסיק,ולשמור לאורך זמן שלא להיסחף..צריכה עצה..

23/01/2012 | 08:53 | מאת: רוני

האם יכולה להשיג את אותם ריגושים עם בעלך? האם התקשורת שלכם תקינה 054-9311780

מנהל פורום סקסולוגיה