למי לפנות לעזרה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/01/2001 | 12:02 | מאת: בובי

אני בן 30, ובעשר השנים האחרונות לא קיימתי כל מגע מיני ונעזרת רק באוננות. כיום אני בקשר קבוע ורציני עם בת זוג, ופתאום גיליתי שאיני יכול להגיע לשפיכה בזמן קיום יחסי מין איתה, אלא רק באוננות (איתה) אין לי כל בעייה בזיקפה, גם לזמן ממושך, אך ברגע שאני מנסה להגיע לאורגזמה האיבר הופך להיות רך ואני מצליח להגיע לשפיכה רק ע"י אוננות (אז לא מפריע לי שהאיבר רך ונפול יחסית). לפני 10 שנים לא היתה לי כל בעייה להגיע לשפיכה בזמן יחסי מין. האם התרגלתי לאוננות? מה ניתן לעשות במצב זה? למי לפנות? למטפל פסיכולוגי או רופא?

26/01/2001 | 17:22 | מאת: רופאי קליניקה און

בובי,שלום! ציינת נכון- התרגלת. אין פה שום דבר פסול- אל תילחץ. בכדי בכל אופן לחזור לשפיכה "רגילה" ,כלומר, תוך כדי מגע - פנה לסקסולוג. הוא יתן לך ולבת זוגך כמה טיפים ותרגילים איך להחזיר את השפיכה תוך מגע. בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה