סרוקסט ובעיות בתפקוד המיני-דחוףףףףףףף

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/01/2001 | 00:04 | מאת: דורון

שלום שמי דורון ואני בן 20 אני נוטל את התרופה סרוקסט לטיפול בחרדות ומצבי דיכאון,במשך כשנתיים וחצי אני התחלתי להרגיש בעיות בזיקפה לאחר שנה שאני נוטל את התרופה ולפני כחצי שנה ביום בהיר אחד התחלתי להרגיש שאני לא מצליח להגיע לאורגזמה כיום אני בכלל לא מרגיש שום תחושת הנאה מאוננות ( אני בתול ) האם יש אפשרות לטפל בבעיה ? אני חייב לדעת מה אפשר לעשות בנדון אני ממש מתוסכל . תודה דורון

23/01/2001 | 11:19 | מאת: רופאי קליניקה און

דורון,שלום! במקרה שכזה עליך לפנות לרופא המטפל שלך ולשאול אותו האם ניתן להקטין את המינון. לצערי, רב התרופות מסוג זה(לוסטרל,פרוזק,סרוקסט) גורמות לעיכוב באורגזמה ופגיעה בזיקפה. הדרך הטובה כאן- לדבר עם הרופא המטפל לגבי הקטנת המינון. רק בקשה אחת: אל תעשה זאת לבד בלי ביקורת רפואית!!!!! בהצלחה

24/01/2001 | 01:33 | מאת: דורון

ד"ר סלבה תודה רבה על התגובה שלך, אני שמח שיש מישהו שאשפר לשאול אותו שאלות כאלה . ויש לי שאלה נוספת האם חוסר תחושה של אורגזמה יכולה לקרות יום בהיר אחד כתוצאה מנטילת התרופה או שזה איזשהו קושי פסיכולוגי לא מודע ? תודה על ההתייחסות דורון

מנהל פורום סקסולוגיה