חשיפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/05/2006 | 10:47 | מאת: שי

שלום. יש לי בעיה אני נוהג לחשוף את איבר מיני וכבר הספקתי להסתבך בגלל בעיה זו, הייתי רוצה לדעת אם ישנה איזו קבוצת תמיכה בעניין הזה, האם יש מישהו כמוני שרוצה לשוחח על זה ולמצוא פתרון למקרה כזה.

07/05/2006 | 16:59 | מאת: ד"ר אילן בירן

חוששני שקבוצת תמיכה לסובלים מפרפיליה (סטיה מינית) כגון אקסהיביציוניזם לא תסייע בידך. כדי להתמודד עם הבעייה עליך לפנות לטיפול פסיכוסקסואלי בגישת CBT ושם תלמד להשיג הנאה וסיפוק מיני בדרכים אחרות או לפחות בדרכים שאינן פליליות. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה