הצילו אני מאונן!
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום , אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני בן 14 ואני מאונן כבר מגיל 13 כמה פעמים בשבוע . אני רוצה להפסיק עם זה ואני ניסיתי כבר כמה פעמים ואני לא יכול. אני עוד לא סיפרתי את זה לאף אחד ואני מפחד שההורים שלי בסוף יגלו את זה. בבקשה תעזרו לי!
אנא קרא כתבה שלי בנושא האוננות http://www.sexuality.co.il/article.php?id=6 ותבין שזוהי התנהגות מינית תקינה, נורמלית ושכיחה ביותר.
אני יודע שאוננות זה לא מזיק וכל זה, אבל הבעיה היא שאני דתי . אפילו בבית ספר בשיעור חינוך מיני נתנו לנו עצה איך להפסיק לאונן (כמובן שזה לא עזר לי). ההורים שלי בטח לא יבינו אותי אם הם יגלו את זה ואני חושש שזה יקרה מתי שהוא . אני ממש רוצה להפסיק. מה אני יכול לעשות?
תמשיך לאונן. זה יעשה אותך רגוע תסתיר מהוריך.אם הם פרימיטיבים ולא מבינים שזה פשוט טבעי........ הדת בגילך מרשה לאונן אתה צעיר אין אישה לידך שאתה אמור להפרות אותה במקום לאונן