השהייה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/01/2001 | 23:25 | מאת: שואלת

לאחרונה לאחר נסיונות כושלים בויאגרה התחלנו להשתמש בספריי השהייה שדי עוזר רצינו לדעת האם יש סיכון בשמוש ממושך ןהאם החומר ההמותז על הפין לפני המשגל וחודר לוגינה יכול להזיק. בתודה מאוד שואלת

18/01/2001 | 19:17 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב! זה מאוד תלוי מהיכן החומר ומהו הנקיון הכימי שלו. חד משמעית החומר חודר לנרתיק אם לא משתמשים בקונדום. לגבי נזק-זה עלול לקרות.בכל מקרה שישנו גירוי,גירוד,אדמומיות באיזור של אברי המין יש מייד להפסיק בשימוש ולסור לרופא.

מנהל פורום סקסולוגיה