זיקפה אחרי פליטה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/01/2001 | 08:47 | מאת: שמעון

שמי שמעון ואני בן 29. בשנתיים האחרונות בעת קיום יחסי מין או לאחר אוננות איבר הזקפה מסתיימת. בעבר לאחר הפליטה הזקפה הייתה נמשכת. מהו ההסבר לתופעה וכיצד ניתן לטפל בה?

18/01/2001 | 19:43 | מאת: רופאי קליניקה און

שמעון שלום! הדבר יכול לנבוע מדליפה ורידית וכתוצאה מכך-בריחת הדם מאבר המין. האם ישנן בעיות גם בהגעה לזיקפה? צריך לבצע בדיקת דופלר וריג'יסקן (הראשונה לבדיקת זרימות דם באבר מין והשניה לצורך הבדלה בין בעיה פסיכולוגית לבין בעיה גופנית). לאחר מכן אפשר יהיה לתת תשובה מהו הטיפול. בהצלחה

19/01/2001 | 16:05 | מאת: שמעון

שלום דוקטור, אין לי בעיה בהגעה לזקפה. האם יש דרך לבדוק אם הבעיה היא פסיכולוגית לפני שמבצעים את הבדיקה שהצעת? אם הבעיה היא פסיכולוגית, מה ניתן לעשות? תודה רבה על המידע, שמעון

מנהל פורום סקסולוגיה