כבר בן 39 ועדין בתול

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/06/2005 | 12:12 | מאת: מתסכל ועדין בתול

אני כבר בן 39 ועדין בתול. אני באמת כבר מת להזדיין בחורה אבל מעולם לא היה לי חברה. היה לי ידידה קרובה מאד כשהייתי בן 20 ותמיד התחרטתי את הזדמנות לעשות זיון כשהידידה הציעה לי סקס ודחיתי כי פשוט לא הייתי מוכן. אז עד היום אני עדין רווק ועדין בתול. לפעמים החברים מדברים על החוויות מין שתמיד ניסיתי להתחמק מהנושא כי חלק מהחברים עדין לא יודעים שאני עדין בתול. השאלה שלי היא מה אעשה אם אמשיך להיות בתול עד אמצא בחורה שהיא תהיה המומה ותגלה שאין לי ניסיון מין וגיל שלי כמעט מתקרב 40. באמת אני לא רוצה לעשות זיון עם זונות וזה מגעיל אותי כי אני לא מכיר אותן. כדאי לי ללכת למכון בריאות כדי להוסיף נסיון מין שלי ? מה אתה מציע? (מבחינתי שאני נראה טוב ונורמלי. :-) ) מתסכל ובתול

30/06/2005 | 16:51 | מאת: רונית

העתה הכי פרקטית זה להכיר בחורה להתחיל איתה להיות בן זוג שלה.. אם אתה נראה טוב, אין לך מה לדאוג, יש בחורות שבתולות גם בגיל שלך..גם חוסר הניסיון הוא נחמד, ואם תכיר בחורה עם ניסיון זה רק יוסיף.. רונית

01/07/2005 | 12:35 | מאת: אישה

ראשית, אתה יכול ללכת לפסיכולוג כדי שיחזק לך קצת את האגו.... יתן לך אומץ להתחיל עם אישה... אם אתה נראה טוב, לדעתי תוכל למצוא נשים בגילך או יותר, שמעוניינות בקשר מיני ואולי תהיינה מוכנות ללמד אותך...ולהיות איתך בקשר על בסיס מיני... אם תמשיך להסתיר תישאר בתול כל החיים.... אם תגלה למישהי שאתה בתול יש סיכוי שהיא תקבל אותך ויש סיכון שלא... אבל אם לא תנסה, תישאר בתול וחבל.... בהצלחה.

02/07/2005 | 02:55 | מאת: הפעם זה הגיוני

אין לך עכשיו מה להתמזמז בקשר בגיל שלך רוב הנשים הם כבר בעלות נסיון

03/07/2005 | 01:24 | מאת: אלמונית

היי, אני בת 28, לא בתולה וזה נראה לי נחמד ליצור קשר ו"ללמד" אותך אז אם אתה מעוניין תכתוב לי. אגב אני אוכל לראות את ההודעה רק ביום 8/7/05

05/07/2005 | 01:29 | מאת: אלמוני

שלום לך אני לא יכול להתאפק מלהגיב להודעתך, משום שאני הייתי כמוך עד לפני שנתיים. איבדתי את בתולי רק בגיל 42 עם אישה מקסימה, עם ניסיון, שידעה על בעייתי (אי אפשר להסתיר חוסר ניסיון) ועזרה לי עם הרבה רצון טוב וסבלנות. התוצאה היא שהיום אני חי עם בת זוג ויש לנו ילד מקסים משותף. כך שתדע שיש תיקווה. אבל חשוב לי להגיד לך שייתכן שאם הגעת לגילך ללא שום ניסיון זוגי סביר שאתה סובל מבעייה דומה לבעייה שלי, מעין פחד מנשים או ממין או משניהם. אני הייתי בטיפול שחיזק לי את ההבנה שלי את עצמי ואת הביטחון, ואיפשר לי להעז להיות בקשר עם אישה, אחרי שכבר הייתי מיואש וכבר לא האמנתי שזה ייקרה. החרחי במקרים כמו שלנו למצוא מטפל.ת טוב/ה. יותר מזה: למרות הבשורה הטובה בסך הכל שאני מספר לך, אני רוצה להגיד לך שבעייתי לא נפתרה עם הקשר הזה, ושעדיין קשה לי לקיים עם חברתי יחסי מין. לא בטוח שזה מה שייקרה גם אצלך, אולי הבעייה שלך פחות קשה, אבל חשוב להסכל על הבעיות ולטפל בהם

06/07/2005 | 21:23 | מאת: ד"ר אילן בירן

חוששני שלא בכדי הגעת בבתוליך לגיל 39 : יש כנראה עכבות וחרדות המקשות עליך לצאת ממעגל הקסמים של ההימנעות וחוסר הנסיון. לפיכך רצוי מאד שתסתייע בהנחייה ולווי של פסיכוסקסולוג מיומן בבניית קשר עם בת זוג שתכיר או תחילה עם בת זוג חלופית (סרוגייט).

04/02/2014 | 13:36 | מאת: בנצי

אני בן 36 ועדיין בתול. אני מרגיש טוב עם זה ואין לי בעיה להגיד זאת.להשכיב את הידידה או אחרות ואז לזרוק אותה זה יותר טוב ?.לעניין הניסיון :זה שולי בעיני כי כל אדם אוהב אתזה במינון אחר כל שכל ה"ניסיון" שנצבר לא שווה הרבה כי הפרטנר החדש זה ללמוד מחדש הככל.הסבלנות משתלמת.מי שלא מסכים זה זכות/ה כנובן.בהצלחה לכולם.

מנהל פורום סקסולוגיה