אורגזמה אצל נשים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/06/2005 | 16:19 | מאת: אנדרומדה

האם יש ויאגרה לנשים? האם נשים יכולות להשתמש בויאגרה הגברית כדי להגביר את התשוקה המינית? מה לגבי כל המשחות שנמכרות להגברת זרימת הדם בדגדגן. האם הן יעילות? האם יכולות להזיק? תודה

05/06/2005 | 20:30 | מאת: ד"ר אילן בירן

הטיפול היעיל לנשים הסובלות מהפרעת תשוקה מינית הוא בד"כ הורמונלי וכולל את הורמון הטסטוסטרון. יש רופאים המטפלים בקשיי עוררות מינית אצל נשים בעזרת ויאגרה אלא שההצלחה אינה ברורה. עדיין לא הוכחה יעילותם של התכשירים והמשחות למיניהם. אם את סובלת מקשיי אורגזמה - עצתי לך לקחת ייעוץ במרכז משולב לבריאות מינית באזור מגוריך.

מנהל פורום סקסולוגיה