עוררות או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/04/2024 | 14:22 | מאת: …………

צהריים טובים, בן 28 רווק ללא נסיון מיני. מזה כשנה חווה זקפות ספונטניות בכמות גדולה יש לציין שזה יותר מלאות של הפין לא זקפה מלאה ברוב המקרים . הפין מתמלא ומתארך בעיקר בזמן רגיעה/נהיגה/מנוחה..כל האיזור הפנימי האחורי של הפין מעל רצפת האגן באיזור של הבטן התחתונה מרגיש דחף כזה אפשר לנסות להקביל את זה לדיגדוג קל וצורך לצאת החוצה כזה לכן בסופו של דבר הפין מקבל את המסר ומתמלא ..כאשר מגיע לשפיכה זה מקל קצת על התופעה מבחינת האיזור הפנימי הוא נרגע.. אך אחרי חצי שעה בערך ניתן לראות שוב את הפין מתארך לעתים זאת אומרת את הפין זה לא מרגיע עד הסוף. יש לציין שהפין שלי ברוב היום קשיח אך לא עומד הוא במצב רפוי אך די נוקשה ובלילה לקראת השינה הוא די רך. עברתי בתחילת התופעה בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות. כאשר אני עסוק ממש בשיחה בחנות/באירוע אני שוכח מזה ולא מרגיש את התופעה כמו כן אם אני מקבל את התופעה וחושב עליה יותר זה מתעצם והפין מזדקף יותר. זה ממש כמו קפיץ במהלך היום שרוצה לצאת. השאלה שלי למה זה קשור? חוסר בזוגיות? אולי בגלל העבודה שאני מובטל כבר שנתיים? ציפרלקס לא עזר לי..שיחות עם פסיכולוג וסקסולוג לא עזרו לאורולוג אין מה לעשות…אשמח להמלצה מדובר בסיוט

עשית את כול מה שמצופה מבעיה כזו. יתכן וחוסר של פעילות מינית גורמת לעוררות יתר.

מנהל פורום סקסולוגיה