הריון כתוצאה מסקס יבש

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/02/2024 | 14:52 | מאת: דנה

היי אני וחבר שלי עשינו סקס יבש הוא היה ערום ואני עם תחתונים הוא לא גמר עליי אבל אני מפחדת שיצאו לו טיפות של הלפני.. לא ראיתי בעין זרע על התחתון אחרי זה הורדתי ושמתי בשקית והם לא היו חשופים לאויר ויכלו להתייבש והלכנו לישון וכשקמתי אחרי שעתיים לבשתי אותו בחזרה השאלה שלי האם יש סיכוי שנכנס לי זרע דרך התחתון במידה והיה כאשר לבשתי אותו תודה מראש אני ממש לחוצה

הזרע הוא תא שלא חי הרבה זמן . כך שאם נדבק לתחתון משהו הוא בטח זרע חסר חשיבות. אין חשש לכניסה להריון.

מנהל פורום סקסולוגיה