בעיות זקפה לגבר, פין חלש

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/02/2024 | 11:48 | מאת: אנונימי

שלום, אף פעם לא עמד לי, זאת אומרת כן יש זרימת דם לאיבר המין והוא כן מתקשה ואני יכול לקיים יחסי מין, אך אך אף פעם הזקפה לא הייתה מספיק חזקה כדי שהפין באמת יעמוד (נגיד אם אני עומד אז הפין מתקשה אבל לא באמת מקביל לקרקע ועומד זקוף). אני תמיד זה שצריך להחזיק אותו כדי להכניס ויש תנוחות מסוימות שאני לא מצליח לבצע כי הוא לא קשה מספיק. האם זה משהו שאפשר לפתור על ידי כדורים/תוספים?

בעיות זיקפה יכולות להיות בשני מישורים 1. רפואי 2. פסיכולוגי אם נבדק הרפואי והכול בסדר נשאר הפסיכולוגי שלצערי גם כדורים לא יעזרו.

מנהל פורום סקסולוגיה