לכל אשהמשיכה מינית מהירה בהינתן הגבר הנכון

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/02/2024 | 15:43 | מאת: גידי

היי ישנה טענה רווחת שמסקרן אותי מאד אם היא נכונה, והיא משליכה גם על לבטים שלי בקשרים עם בנות. הטענה היא: כל אישה סטרייטית ובריאה מינית, בהינתן הגבר המושך הנכון שעומד מולה , תיפתח אליו מינית במיידי או לפחות במהירות רבה של לא יוצר מ2-3 מפגשים. כלומר לכל בחורה בריאה מינית וסטרייטית, תן לה גבר מספיק חתיך לטעמה, שיהיה אפילו מהוליווד, והיא תרצה להכנס איתו למטה במהירות ובקושי תצליח להתאפק. בוא נגיד , גג עד 4 פגישות. אמנם לכל בחורה יש טייפקאסט אחר, הגבר שעליו אני מדבר הוא לא אותו גבר לכולן. אבל לכל אחת יש גבר כזה. אצל אחת הוא בראד פיט, אצל השניה יהודה לוי, אצל השלישית ריאן גוסלינג כאמור שוב, הטענה היא שלכל אשה אפשר לשייך גבר כזה....אותו גבר מושך יכול להיות שונה אצל כל אשה, אצת אחת זה תלוי טעם, מראה חיצוני, ואצל השניה אופי. אבל הוא קיים. יודע שאין כאן מדע מדוייק אבל האם לפי האינטואיציה שלך הטענה נכונה? אשמח לדעת את האמת יודע שסקסולוגים אוהבים להגיד שזה לא נכון כדי להשכין שלום בין בני זוג שהפתיחות המינית בינהם לוקחת זמן...אבל אשמח לתשובה הכי כנה.

הסברה שכול גבר שנראה טוב באופן אוטמטי אישה אמורה להימשך אליו ולהיפתח מינית. החיים לא בנויים כך מהרבה סיבות. אולי גבר כמו ברד פיט יהיה מושא לפנטזיה לא בטוח שיש רצון לשכב אתו בפועל. המטען הרגשי שבחורה סוחבת איתה הוא זה שישפיע על הפתיחות המינית שלה.

מנהל פורום סקסולוגיה