בן 33 ולא עשיתי פעילות מינית בחיים מה ההשלכות של זה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/02/2024 | 16:24 | מאת: שם בדוי

עקב סטייה נדירה של משיכה לנשים שריריות בלבד , ראיתי במו עיני 10 נשים כאלה באקראי ברחוב בכל חיי, גם ניסיונות באתרי היכרויות לא הניבו תוצאות. לא הייתה לי בת זוג אף פעם מטבע הדברים(לא נמשך לנשים רגילות). ואני חיי חיים של בדידות מכורח הנסיבות. מלבד הקשיים של רווקות מאוחרת והבדידות (לא, הצטרפות לקבוצת ריצה לא פותרת את הבעיה) , יש לי בעיה רצינית של חסך מיני , אני מנסה להתנסח בצורה עדינה , אבל יש לי צורך ביולוגי ותשוקה מינית (חרמנות) כמו כל אדם , איזה השלכות רפואיות יש לי אם לא עשיתי סקס בחיים ולא היה לי כל אינטרקציה זוגית (בבקשה לא לספר שהמצב שלי טוב מאוד) ואיזה השלכות יש להתנזרות ממין לכל החיים מכורח הנסיבות?

משיכה מינית לנשים שריריות אינה גזרת גורל . אפשר לנסות להבין אותה ולראות למה דוקא זה מושא התשוקה שלך ואפשר לשנות. לגבי חוסר נסיון בזוגיות זה יותר בעיה כי ליצור קשר יש צורך בחויות זוגיות והתנסות זוגית על מנת לבנות קשר .

מנהל פורום סקסולוגיה