אי הנאה מספקת ביחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/02/2024 | 13:01 | מאת: לינדה

נשואה שנתיים ושנינו בגילאי השלושים. אני אשה מאוד מינית וזקוקה ליחסי מין תכופים. משום מה גם לאחר קיום יחסי מין כולל גמירה עם בעלי אני לא מסופקת וממשיכה לענג את עצמי עם ויברטורים כדי להגיע פעם שניה לאורגזמה. על פי רוב בעלי לאחר שפיכה נרדם. אני מאוד חוששת שהוא יגלה שאני ממשיכה עם ויברטור והוא יפגע מזה. מה לעשות?

הדבר הכי נכון ביחסים זה לספר את האמת. את לא עושה משהו שאסור .אם הוא נרדם אז את יכולה להמשיך לענג את עצמך, אולי אם תספרי לו הוא יהיה שותף ולא ירדם.

מנהל פורום סקסולוגיה