לגבי מין אוראלי שעושים לבנות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/02/2024 | 13:00 | מאת: ארי

יש לי חברה ראשונה ומאוד בא לי לרדת לה אבל לפני שאני מציע את זה רציתי להבין יותר למה הכוונה. האם הכוונה שעם הלשון מלקקים לה את הדגדגן או שממש חודרים עם הלשון לתוך הפות שלה ? וגם קראתי שיש כאלה שלא אוהבית את הטעם והריח אז מה אני אמור לעשות אם זה לא ימצא חן בעיני בלי שהיא תעלב ? האמת היא ממש נראית טוב ואני ממש נמשך אליה אז לא נראה לי שמשהו יכול להפריע לי שם אבל רק ליתר ביטחון...

מין אורלי לשני הצדדים עושים בהסכמה מלאה. יש לשאול אותה אם היא רוצה ומוכנה לזה בשלב הזה של הקשר. אופן הביצוע של מין אורלי תלוי בך ומה היא רוצה.

מנהל פורום סקסולוגיה