איבר מינו של בן זוגי קטן מהממוצע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/01/2024 | 18:04 | מאת: איבר מין זכרי קטן

היי, כפי שהבנת איבר מינו של בן זוגי קטן מאוד. אני מצליחה לגמור איתו בסקס, אבל הבעיה העיקרית היא שאני מרגישה שיש פיל בחדר שאי אפשר לדבר עליו. אנחנו דיי בהתחלה, מרגישה שאני מפחדת להסתכל עליו ערום או לבחון אותו, אני מפחדת שהוא יובך ממני, ובאופן כללי בכלל לא יודעת מה הוא חושב ומרגיש על המצב. האם זה משהו שנכון לפתוח איתן? האם זה בכלל משהו שאפשר לדבר עליו?

גודל איבר המין של גבר יכול להיות אישו רציני. המלצה חמה לא להתעסק עם זה בשלב זה של הקשר.

מנהל פורום סקסולוגיה