חוקיות במשיכה מינית של אשה כלפי גבר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/01/2024 | 22:42 | מאת: אלירן

היי, שאלה שמעניינת אותי וחשובה לי: בהינתן גבר, שיש בו את רוב התכונת והפרמטרים הדרושים למשוך אשה: שרירי, חטוב, גבוה, נאה, כריזמטי, דומיננטי, בעל מעמד, בעל כסף, מבריק בהומור וכישורים חברתיים. האם גבר כזה יצור משיכה בסיסית אצל רוב הבחורות? בוא נגיד 85%-90% מהבחורות, כי 100 אין אף פעם. לצורך העניין נקח רק בחורות סטרייטיות, בריאות ובעלות מיניות. יודע שאין תשובה מוחלטת, אבל שואל אם לפי ההיגיון של פרופ' חרותי זה קרוב למחייב המציאות של90% מהבחורות תהיה לפחות משיכה בסיסית לגבר במודל שהצגתי (לא שיהיה הטייפקאסט המדוייק או הטעם האבבולוטי, אלא משיכה מינית בסיסית)

קשה לענות על השאלה הזו. ברמה בעקרונית לפי סרטי הוליווד זה יכול להיות. החיים קצת יותר מורכבים מסרט. ולעיתים הסטראוטיפ שציינת יכול להבריח בנות.

מנהל פורום סקסולוגיה