טיפול בגלי הלם לבעיית זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/01/2024 | 23:11 | מאת: ד

היי חמדה, האם טיפול בגלי הלם במרפאה פרטית לטיפול באון הגברי שכוללת דיקור סיני וצמחי מרפא שמטרתם לטפל גם בפן הרגשי יכולים לסייע בהגברת הזקפה?

02/01/2024 | 23:24 | מאת: ד

מתבצעת גם בדיקת דופלר במצב טבעי לפני הכל . האם בדיקה זו מעידה על משהו?

בדיקת דופלר נועדה לבדוק את זרימת הדם. גלי רדיו בגדול יכולים לעזור אם יש בעיה פיזית בזרימת הדם וזהו. כול שאר ההבטחות אין להם בסיס.

03/01/2024 | 10:34 | מאת: ד

האם בדיקת הדופלר שמתבצעת במצב רפוי של האיבר מין מראה קצת ירידה בזרימת הדם האם אז כן גלי ההלם יכולים לסייע?

מנהל פורום סקסולוגיה