לא גומרת במהלך סקס עם בעלי, גם לא לבד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/12/2023 | 13:55 | מאת: אאאא

הי אני נשואה שנתיים מאד נהנית לקיים יחסים עם בעלי הבעיה היא שאני לא גומרת אני מאד מתחממת ומתרטבת אבל אף פעם לא הרגשתי משהו שונה כמו שמתארים גמירה האם יש לי איך לטפל בזה ? האם אני בטוח יכולה לגמור? אציין שאני מינית מאד לכן מתסכל אותי תודה על התשובה

אם לא הגעת לאורגזמה באף מערכת יחסים יתכן ויש איזה שהוא חוסר ידע? אם כן ורק עם הבעל לא אז שווה לבדוק את זה במסגרת טיפולית. בכול מקרה היום יש הרבה סדנאות להעצמה השית מינית תנסי להתחבר לאחת כזו ולראות אם זה עוזר. אם לא יעזור אז כדאי לגשת למטפלת מינית מעולם הנפש שתעזור לך להבין מה קורה לך בגוף.

מנהל פורום סקסולוגיה