זקפת בוקר לא כמו פעם ולא מגיע לזקפה מלאה באוננות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/12/2023 | 13:37 | מאת: בדוי

היי אני נער בן 16 ובכמה חודשים האחרונים (מאז שאני בן 15) אני מרגיש כאילו הזקפה שלי לא מלאה, היא יורדת ממש מהר ובנוסף הזקפת בוקר שלי גם לא חזקה כמו בעבר. חשוב לציין שבאוגוסט משהו כזה היה לי כאבים בפין כמו דפיקות כזה. עשיתי כמה בדיקות למחלות מין גם שתן וגם דם ויצאתי שלילי בכולן. כדי לאונן נורמלי אני צריך סוג של לחזק את הפין, ואני מאונן בערך 3 פעמים ביום. ובנוסף חשוב לציין שהפין סוג של מסובב (לא נוטה עקום אלא מסובב כמו גלגל לצד שמאל בקטנה כזה) כאילו יש שם איזה חלק יותר נפוח ותמיד גם מגרד לי באזור הזה. מה עליי לעשות? הסיטואציה מאוד מלחיצה אותי.

אוננות מוגברת יכולה ליצור בעיות שונות. הכי חשוב זה ללמוד לאונן נכון כדי למנוע בעיות בעציד

מנהל פורום סקסולוגיה