חיי מין תקינים לאחר פגיעה מינית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/11/2023 | 23:43 | מאת: דנה

היי, אני בת 22, עברתי בעברי פגיעה מינית ממושכת מאוד מגיל צעיר מאוד עד יחסית בוגר. כיום אני בסדר יחסית, טופלתי אצל פסיכולוגית ופסיכיאטר אבל נדמה לי שבחיים לא אוכל לקיים זוגיות נורמלית. לא מסוגלת אפילו לדמיין סיטואציה מינית עם מישהו, אפילו לא מסוגלת ללכת לגינקולוג. אני דוחה כל מי שמנסה להתחיל איתי, וככל שהזמן מתקדם יותר יותר נראה שאין לי שום סיכוי. רציתי לשאול אם זה אפשרי לקיים חיי מין תקינים (או קרוב לתקינים), גם אחרי פגיעה קשה וממושכת וכנראה פיתוח של פוסט טראומה מסויימת. אני משכנעת את עצמי שאני לא צריכה את זה בחיים, אבל בכל זאת עצוב לי כנראה. תודה רבה

פגיעה מינית הכן זה דבר טראומתי. יש לטפל בדבר גם כדי שתוכלי לבנות זוגיות ומיניות. אולי כדאי לפנות לאחד המרכזים לנפגעות תקיפה מינית ששם יוכלו לעזור לך לחזור לחיים נורמלים ולזוגיות.

מנהל פורום סקסולוגיה