סבל מרטיבות קשה בנרתיק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/11/2023 | 12:08 | מאת: שירה

אני בחורה בת 20 ואני סובלת כל הזמן מי ריבוטת גם כשאני אפילו נוגעת בגבר רק אפילו יד אני כבר מתחילה להיות חמה ובשניה רטובה כנל גם סרט שיש קטע מיני אני בשניה איך אני יכולה לימנוע את זה וממה זה מגיע לי זה לא נעים כשאני מגיעה למיטה ועוד לא התחלנו ואני כבר ספוגה תודה רבה

רטיבות נרתיקית היא דבר טבעי. בכול פעם שיש אצלך התעוררות מינית הגוף שלך מגיב ואז את נעשת רטובה. אין דרך למנוע את זה . אלא רק להנות מזה כי בזמן קיום יחסי מין תהני יותר.

מנהל פורום סקסולוגיה