שאלה לגבי חשק מיני וירידת זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/11/2023 | 13:50 | מאת: אורי24

שלום,אני בן 44 בריא מאוד, בבוקר אני קם עם חשק מיני מוגבר ועם זקפה חזקה אבל ככל שעובר היום החשק יורד וגם הזקפה לא חזקה מה שמתבטא בזקפה חלשה גם בקיום יחסי מין. עשיתי בדיקת טסטסטורון ובדיקות דם והכל תקין. הלכתי לאורולוג שאמר לי הכל תקין ונתן ישר סיאליס אבל אני לא מעוניין בזה כרגע. האם יש דרך אחרת לפתור את זה? איזה תוסף מזון אולי? משהו אחר? תודה!

בעיות בזיקפה ובחשק כאשר אין שום סימפטום רפואי , יכול להעיד על מתח נפשי כזה או אחר. מתח נפשי יכול להשפיע על הזיקפה ועל החשק. על מנת לברר לעצמך את הסיבה לזה יש לפנות למטפל/ ת מיני/ ת. מעולם הפסיכולוגיה ולא ברפואי . זאת כדי להבין את מצבך אוב יותר. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר. 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה