תחושת עוררות בדגדגן ללא גירוי חיצוני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/11/2023 | 03:54 | מאת: אנונימ

שלום קרה לי מצב בלילה שהרגשתי עוררות חזקה באזור הדגדגן ללא גירוני חיצוני. זה גרם לי להתעורר. הרגשתי שאני רוצה להגיע לפורקן באזור ושהוא רגיש ובולט החוצה. האם עליי להילחץ? מה זה אומר המצב הזה? האם יש מושג של זקפת דגדגן? תודה!

02/11/2023 | 10:02 | מאת: גיא

הדגדגן מכיל רקמות ספוגיות שמתקשחות במהלך גירוי מיני. אכן זו זיקפה אומנם מורגשת פחות גלויה לעין. אני לא רופא אבל קראתי המון חומר בנושא מיניות . תהני ממה שיש לך... גיא

לנשים בגיל הפריון בהחלט יכולה לקראת אורגזמה בשינה. בסהכ זה סבבה.

מנהל פורום סקסולוגיה