עברתי כריתת רחם עם חצוצרה עכשיו כבר עבר 3 שנים לפני חודשים התחלתי לא

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/10/2023 | 12:21 | מאת: מלי עמר

עברתי כריתת רחם עם חצוצרה עכשיו כבר עבר 3 שנים לפני חודשים התחלתי לא להרגיש בכלל שאני אישה מיניות אפס אין בכלל חשק מיני נהרסה לי הזוגיות האם זה נקרא נכות

חשק מיני של אישה נמצא גם בראש. נכון שמבחינה ביולוגית אין לך חשק. אבל את יכולה לבנות אותו במהלך האקט המיני. כאן נכנס העניין של טיב הקשר שלך עם בן הזוג. אם הקשר טוב אז לא תהיה בעיה. אם הקשר צולע אז יהיה לך יותר קשה. בכול מקרה כדי לך להתייעץ עם איש מקצוע . מטפל/ת מינית מעולם הפסיכולוגיה.

מנהל פורום סקסולוגיה