סטיה שהתפתחה עם הזמן

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/10/2023 | 09:05 | מאת: גיא

שלום אני גבר נשוי ויש לי סטיה שהתפתחה עם הזמן, יש לי גירוי מאוד חזק בישבן.. והתנסתי עם פלאג אנאלי ומספר ויברטורים וגם עם בננה.. באחת הפעמים ברגע שהבננה נשלפה מהישבן, נהנתי להתמרח איתה וגם טעמתי אותה.. אני מציין כי אני מאוד נקי ומבצע תמיד שטיפה לפחות 2 ליטר פעמיים לפני שאני משחק כך... אני מרגיש שיש לי משיכה לדחוף לעצמי מאכלים לתחת ולאכול אותם אני יודע שזה נשמע מאוד דוחה .. לפעמים יש לי רגשי אשמה ולרוב לא .. אני עובר בדיקות תקופתיות ואני בריא לחלוטין..אשמח להבין עד כמה חמור מה שאני עושה . אני מציין שאני עושה את מעל שנתיים...

הכן כפי שאתה מבין יש בעיה. על מנת לטפל בה יש לפנות לאיש מקצוע מתחום הטיפול המיני שמטפל בפרוורסיות.

מנהל פורום סקסולוגיה