לגרום לאשה להיות פעילה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/10/2023 | 14:34 | מאת: השחא

שלום אני חרדי נשוי שש שנים זכיתי לאישה מקסימה ובאמת טובה עד שזה מגיע ליחסי מין, אני מאוד מתוסכל אני כמעט לא מקבל שום דבר קצת חיבוקים ונשיקות וזהו ושוב פעם היא אישה טובה היא מרשה לי לעשות איתה מה שאני רוצה אבל מצידה היא לא עושה כלום , לצערי צפיתי באתרי פורנו אני לא מבקש שהיא תעשה את מה שראיתי אבל לפחות משהו ,יש לציין שביקשת ממנה אבל היא עשתה את זה בחוסר חשק כמו איזה שהוא טובה , שש שנים אני נשוי ולא היה פעם אחד שביקשה ממני לקיים יחסי מין ואפילו לא ברמז או או סתם ניסתה להדליק אותי,זה שובר אותי לגמרי. איך אני יכול לגרום שהיא תהיה פעילה ושיבוא ממנה ושהיא תנסה לספק אותי אודה לכם מראש אם אפשר לקבל תגובה/ פתרון

אשתך אישה קונפורמיסטית שגדלה בסביבה שמרנית שיתכן שהיא מצניעה את המיניות שלה אבל מוכנה לשתף פעולה. אם וכאשר אתה רוצה שינוי אולי שווה לקחת אותה לאיש מקצוע בתחום שניתן יהיה לדבר על הציפיות שלך ושלה מחיי האישות שלכם.

מנהל פורום סקסולוגיה