אשה כנועה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/10/2023 | 09:07 | מאת: זאביק

נשוי מעל שנתיים. בחיי יום יום אשתי מאוד שתלטנית ומחליטה ואינה מוותרת גם כלפיי וגם כלפי אחרים ואפילו לרשויות השונים. אינה נרתעת ואינה מתביישת. זו ההתנהלות שלה וזה מאוד מאפיין אותה. המפליא זה במיטה. היא מאוד כנועה כלפיי ואינה מתנגדת לשום אקט או דרישה/בקשה שלי. ממש מפליא ואפשר לומר שאני עושה איתה דברים ככל העולה על רוחי. מה ההסבר לכך? בעיניי זה מאוד מוזר.

הקשר בין באישיות של אשתך לבין התפקוד המיני שלה לא בהכרח קשור. אם יש שיח פתוח בניכם אולי אפשר לדבר על השוני הזה.

מנהל פורום סקסולוגיה