נימים אדומים לאחר משחק מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/10/2023 | 23:44 | מאת: ניר

שלום רב, אני גבר בריא בן 38. אתמול במפגש מיני ( ללא חדירות ) הפרטנר שיחק לי הרבה עם איבר המין והאשכים. קצת מעך אותם. לא משהו קיצוני מאוד אבל מספר פעמים לא מעט והייתי בעוררות מינית גבוהה. קצת לפני הוא גילח לי את איבר המין והאשכים במכונות גילוח וסכין חדשה. כשהגעתי הביתה והבטתי על האשכים ( שאני לא נוהג לגלח ) גיליתי כי בחלק התחתון האחורי של הפין ובאשכים יש נימים אדומים רבים . אינני נוהג להסתכל על האיזור. האם יתכן שהנימים נוצרו מהמעיכות בזמן העוררות המינית? אודה על תשובתך. האם מריחת ונוקשטן על האיזור ( ללא קשר לממה נגרמו הנימים ) יכולה לסייע? והאם ישנו טיפול אחר ? או שהמצב הפיך? רב תודות על תשובתך ואודה אם תוכל לפרט ( מאוד נלחצתי ), ניר

האשכים מכוסים ברקמת עור עדינה שהן יש שם נימי דם. יתכן ואחרי החשיפה שלהם משיער אתה רואה את זה יותר מבעבר.

מנהל פורום סקסולוגיה