סטייה מינית.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/09/2023 | 17:23 | מאת: סטרייט בן 33

היי אני בן 33 , רווק, סטרייט . מקיים קשרים זוגיים עם בחורות. בעל תואר וקריירה ואדם נורמטיבי לחלוטין. אבל… מאז הצבא התחילה לי משיכה מינית לטראנסג׳נדריות בעקבות סרטי פורנו שראיתי כאשר הן בצד השולט והאקטיבי. ועם השנים מימשתי את הפנטזיה וגם למדתי להיות פסיבי . אני נמשך לבצע בהן מין אוראלי ושהם חודרות אליי (כמובן שהכל מוגן) ואפילו סטייה שהן גומרות לי בפה (שזה מאוד דילמה עבורי תמיד העניין של הפנטזיה מול מחלות מין ) אבל זה גם קרה. בנוסף לכל אני היפוכונדר אז אחרי כל מפגש כזה אני מבצע בדיקות למרות שהחדירה תמיד מוגנת אבל המין אוראלי לא. כי הרי זה חלק מהנטייה שלי לבצע מין אוראלי. אני חייב לציין שאני לא נמשך לגברים כלל, אבל כן נמשך לאיבר מין גברי שהוא על ״בחורה״ . אוסיף שגם עם נשים יש לי סטייה שהן בצד השולט למשל רואה סרטי פורנו של גברים יורדות לבחורות, וגם אני בכל קשר זוגי שלי אני אוהב לרדת לבנות זוג שלי, וכן הלכתי כמה פעמים למלכות סאדו נשים שאפילו פעמיים מהן כחלק מהאקט סליחה על הפתיחות אך ביקשתי שישתינו ויירקו לי בפה וכן חדרו אליי עם סטראפאון. אני כאן בשביל 2 שאלות. 1. האם עצם זה שאני מקיים מין אנאלי עם איבר מין גברי וכן מבצע מין אוראלי על מין גברי אומר שאני עדיין סטרייט? 2. האם הסטיות שציינתי תקינות? או מהווה הפרעה כלשהי? כל פעם אחרי שאני הולך לקוקסינלית אני מרגיש רע עם עצמי כאילו עשיתי משהו לא בסדר, אבל זה לפעמים חזק ממני ושאני נמצא במצב של השפעה כלשהי (אלכוהול וכו׳) אני מוצא את עצמי שם.

הנאה מינית עם טרנגנדר אינה מעידה על נטיה מינית. אבל על מנת לעשות סדר בראש כדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי עם מיקוד למיניות.

מנהל פורום סקסולוגיה