בן 33 ובתול ללא ניסיון זוגי או אינטימי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/09/2023 | 01:52 | מאת: איתי

אני בן 33 ובתול מעולם לא הייתי בזוגיות או באינטימיות כנראה אף בחורה לא נמשכת ולא תימשך אליי ואני שוקל לסיים תחיים שלי עקב העניין כי לגבר עדיף למות מאשר להיות בתול בן 40.

בתול בן 33 זה עדין לא סוף העולם. כדי לך ללכת לטיפול סירוגיט שיעזור לך להתמודד עם הבעיה.

30/09/2023 | 23:54 | מאת: גם אני בתול אחרי 30

אם אתה סטרייט, ותאי הזרע שלך תקינים, מצבך טוב בהרבה מכפי שאתה חושב. מאחל במהרה זוגיות פוריה ומספקת אח יקר

11/10/2023 | 13:23 | מאת: לירוןאון

בכל מקרה כולנו נמות בסוף אח יקר אז זה ממש לא עדיף תאכל בריא ותעסוק בפעילות גופנית ושפר הערכה עצמית

11/10/2023 | 13:25 | מאת: לירוןאון

ולבנתיים תתענג בכייף על ושמור על פעילות מינית בראיה עם מצלמות למבוגרים בשידור חי: https://inmy.cam/he

מנהל פורום סקסולוגיה